Kempeleen

Käpälälauta

Upealle paikalle, luonnon läheisyyteen ja kuitenkin lähelle palveluita on suunniteltu pienille perheille, ensiasunnoksi tai eläkepäivien viettoon tyylikäs rivitaloyhtiö.

Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilu-mahdollisuudet ovat ihan vieressä. Zeppelinin, Zimmarin ja Zempin palvelut ovat aivan kivenheitonpäässä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja omalla autolla pääset täältä myös helposti ja nopeasti moottoritielle.

Lähistöllä Ylikylän yhtenäiskoulu ja päiväkodit.


Lähellä kaikkea, mutta

omassa rauhassa

Käpälälaudassa on otettu huomioon nykyajan vaatimukset varusteiden ja sisustuksen suhteen, mutta arkkitehtuuri ja rakentaminen toteutetaan tehokkaasti, jotta asunnon voi hankkia vaikka ensiasunnoksi.

Varustetasoltaan taloyhtiö on normaalia rakentamista korkeampaa ja teknisiin ominaisuuksuudet sekä yksityiskohtiin on panostettu laadukkaan ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi.

→ Energiatehokas lämpöpumppu
→ Vesikiertoinen lattialämmitys
→ Huoneistokohtainen jäähdytys
→ Sauna jokaisessa huoneistossa
→ Isot terassit (mahdollisuus lasitukseen)
→ Laadukkaat pintamateriaalit ja kalusteet
→ Oma piha ja autokatos asunnon yhteydessä


Kaksi

huoneistokokoa

Käpälälautaan on suunniteltu tilatehokkaasti kaksi erilaista huoneistokokoa. Huoneistoista löytyy vaihtoehdot niin perheille, pariskunnille kuin yksin asuville. Huoneistojen arkkitehtuuri mahdollistaa muunneltavuuden, jossa voidaan rakentaa kullekin asukkaalle sopiva kokonaisuus.

Jokaisen huoneiston yhteydessä autokatos sekä oma piha.


52 m2

2H+K+VH


72 m2

3H+K+S

Kiinnostuitko?

Varaa itsellesi huoneisto nyt!