Ennakkomarkkinoinnissa

Kempeleen Käpälälauta 1

Upealle paikalle, luonnon läheisyyteen ja kuitenkin niin lähelle palveluita on suunniteltu pienille perheille, ensiasunnoksi tai eläkepäivien viettoon tyylikäs rivitaloyhtiö.

Tietoa kohteesta

Kempeleen Käpälälauta 1

Lähellä kaikkea, mutta omassa rauhassa


Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilu-mahdollisuudet ovat ihan vieressä. Zeppelinin, Zimmarin ja Zempin palvelut ovat aivan kivenheitonpäässä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja omalla autolla pääset täältä myös helposti ja nopeasti moottoritielle. Lähistöllä Ylikylän yhtenäiskoulu ja päiväkodit, joihin on turvallinen kavellä tai pyöräillä.

Poikkeuksellisen korkea varustetaso

Varustetasoltaan taloyhtiö on normaalia rakentamista korkeampaa ja teknisiin ominaisuuksuudet sekä yksityiskohtiin on panostettu laadukkaan ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi.

Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:n suunnittelemat rivitaloasunnot toteutetaan toimivalla ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla. Kaksioihin voit itse valita otatko saunan vai lisää säilytystilaa vaatehuoneen muodossa. Kohteen laatutasosta kertoo mm. korkeatasoiset kiintokalusteet, johon ostaja pääsee itse vaikuttamaan ja valitsemaan mieleisensä kalustevalinnat. Kodin pintamateriaalit ovat myös neuvoteltavissa. Nopealla varaajalla on parhaat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi koti huippupaikalle.

- Energiatehokas lämpöpumppu
- Vesikiertoinen lattialämmitys
- Huoneistokohtainen ilmastointi
- Sauna (kaksiossa asukkaan päätettävissä, lisämaksu)
- Isot terassit (mahdollisuus lasitukseen, lisämaksu)
- Laadukkaat pintamateriaalit ja kalusteet Topi-Keittiöltä
- Omaa piha ja autokatos asunnon yhteydessä

Kaksi huoneistokokoa

Käpälälautaan on suunniteltu tilatehokkaasti kaksi erilaista huoneistokokoa. Huoneistoista löytyy vaihtoehdot niin perheille, pariskunnille kuin yksin asuville. Huoneistojen arkkitehtuuri mahdollistaa muunneltavuuden, jossa voidaan rakentaa kullekin asukkaalle sopiva kokonaisuus. Esimerkiksi kaksioihin voi asiakas itse päättää haluaako kotiinsa saunan vai jättääkö tilan vaatehuoneeksi.

Myynti- ja lisätiedot:
Ismo Savela/ Rakennushollari Oy/ 040 590 4853

JP Kyllönen/ Aurea LKV/ 050 401 1669
Ota yhteyttä

Kuvia kohteesta

Huoneistot

52 m2

2H+K+VH

Hinnat alk.

121 160 €

72 m2

3H+K+S

Hinnat alk.

167 760 €

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä