Ennakkomarkkinoinnissa

Kempeleen Käpälälauta 1

Upealle paikalle, luonnon läheisyyteen ja kuitenkin niin lähelle palveluita on suunniteltu pienille perheille, ensiasunnoksi tai eläkepäivien viettoon tyylikäs rivitaloyhtiö.

Tietoa kohteesta

Kempeleen Käpälälauta 1

Lähellä kaikkea, mutta omassa rauhassa


Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilu-mahdollisuudet ovat ihan vieressä. Zeppelinin, Zimmarin ja Zempin palvelut ovat aivan kivenheitonpäässä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja omalla autolla pääset täältä myös helposti ja nopeasti moottoritielle. Lähistöllä Ylikylän yhtenäiskoulu ja päiväkodit.

Käpälälaudassa on otettu huomioon nykyajan vaatimukset varusteiden ja sisustuksen suhteen, mutta arkkitehtuuri ja rakentaminen toteutetaan tehokkaasti, jotta asunnon voi hankkia vaikka ensiasunnoksi.

Poikkeuksellisen korkea varustetaso

Varustetasoltaan taloyhtiö on normaalia rakentamista korkeampaa ja teknisiin ominaisuuksuudet sekä yksityiskohtiin on panostettu laadukkaan ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi.

- Energiatehokas lämpöpumppu
- Vesikiertoinen lattialämmitys
- Huoneistokohtainen jäähdytys
- Sauna (52m2:n asunnossa asukkaan päätettävissä)
- Isot terassit (mahdollisuus lasitukseen)
- Laadukkaat pintamateriaalit ja kalusteet Topi-Keittiöltä
- Oma piha ja autokatos asunnon yhteydessä

Kaksi huoneistokokoa

Käpälälautaan on suunniteltu tilatehokkaasti kaksi erilaista huoneistokokoa. Huoneistoista löytyy vaihtoehdot niin perheille, pariskunnille kuin yksin asuville. Huoneistojen arkkitehtuuri mahdollistaa muunneltavuuden, jossa voidaan rakentaa kullekin asukkaalle sopiva kokonaisuus. Esimerkiksi 52m2:n asunnossa asiakas saa itse päättää haluaako kotiinsa saunan vai jättääkö tilan varastointia varten.

Jokaisen huoneiston yhteydessä autokatos sekä oma piha.

Myynti- ja lisätiedot:

Ismo Savela/ Rakennushollari Oy/ 040 590 4853

JP Kyllönen/ Aurea LKV/ 050 401 1669
Ota yhteyttä

Kuvia kohteesta

Huoneistot

52 m2

2H+K+VH

Hinnat alk.

121 160 €

72 m2

3H+K+S

Hinnat alk.

167 760 €

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä