Ennakkomarkkinoinnissa

Kempeleen Käpälälauta

Rakentaminen aloitettu! Upealle paikalle, luonnon läheisyyteen ja kuitenkin niin lähelle palveluita on suunniteltu pienille perheille, ensiasunnoksi tai eläkepäivien viettoon tyylikäs rivitaloyhtiö. Kaikki asunnot ovat löytäneet asukkaansa.

Tietoa kohteesta

Kempeleen Käpälälauta

Lähellä kaikkea, mutta omassa rauhassa


Ulkoilureitit ja monipuoliset kuntoilu-mahdollisuudet ovat ihan vieressä. Zeppelinin, Zimmarin ja Zempin palvelut ovat aivan kivenheitonpäässä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja omalla autolla pääset täältä myös helposti ja nopeasti moottoritielle. Lähistöllä Ylikylän yhtenäiskoulu ja päiväkodit, joihin on turvallinen kavellä tai pyöräillä.

Poikkeuksellisen korkea varustetaso

Varustetasoltaan taloyhtiö on normaalia rakentamista korkeampaa ja teknisiin ominaisuuksuudet sekä yksityiskohtiin on panostettu laadukkaan ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi.

Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:n suunnittelemat rivitaloasunnot toteutetaan toimivalla ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla. Kaksioissa on eteisessä iso vaatehuone, mutta asukkaan on mahdollista lisämaksusta myös rakennuttaa kotiinsa oma sauna. Kohteen laatutasosta kertoo mm. korkeatasoiset kiintokalusteet, joiden ympärille sisustussuunnittelija onkin tehnyt kolme erilaista sisustusvaihtoehtoa. Nopealla varaajalla on parhaat mahdollisuudet toteuttaa unelmiensa koti huippupaikalle.

- Energiatehokas lämpöpumppu
- Vesikiertoinen lattialämmitys
- Huoneistokohtainen ilmastointi

- Laadukkaat pintamateriaalit ja kalusteet Topi-Keittiöltä
- Sauna (kaksiossa asukas voi lisämaksusta rakennuttaa saunan)
- Isot terassit (mahdollisuus lasitukseen, lisämaksu)
- Omaa piha ja autokatos asunnon yhteydessä

Kaksi huoneistokokoa

Käpälälautaan on suunniteltu tilatehokkaasti kaksi erilaista huoneistokokoa. Huoneistoista löytyy vaihtoehdot niin perheille, pariskunnille kuin yksin asuville. Huoneistojen arkkitehtuuri mahdollistaa muunneltavuuden, jossa voidaan rakentaa kullekin asukkaalle sopiva kokonaisuus. Esimerkiksi kaksioihin voi asukas lisätä oman saunan lisämaksusta tai jättää tilan vaatehuoneeksi.

Valmistuu syksylle 2020!

Myynti- ja lisätiedot:
Ismo Savela/ Rakennushollari Oy/ 040 590 4853
Ota yhteyttä

Kuvia kohteesta

Huoneistot

52 m2

2H+K+VH

Hinnat alk.

72 m2

3H+K+S

Hinnat alk.

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä