Ennakkomarkkinoinnissa

Kalajoen Poukkulanhovi

Tyylikäs ja moderni kerrostalo ennakkomarkkinoinnissa Kalajoen ydinkeskustaan! Poukkulanhovissa (kuvassa talo B) on valittavana saunallisia kaksioita ja kolmioita (46 – 62m²). Kysy myös hulppeista reilun sadan neliön kattohuoneistoista, jotka on mahdollista saada ylimpään kerrokseen!

Tietoa kohteesta

Kalajoen Poukkulanhovi

Tyylikäs ja moderni kerrostalo ennakkomarkkinoinnissa Kalajoen ydinkeskustaan! Poukkulanhovissa (kuvassa talo B) on valittavana saunallisia kaksioita ja kolmioita (46 – 62m²).

Kysy myös hulppeista reilun sadan neliön kattohuoneistoista, jotka on mahdollista saada ylimpään kerrokseen!

Kaukolämmöllinen taloyhtiö rakentuu omalle tontilleen olemassaolevan Poukkulanpihan (kuvassa talo A)  viereen. Huoneistot sopivat hyvin myös sijoituskohteiksi.

As Oy Kalajoen Poukkulanhovi rakentuu Kalajoentien varteen Kalajoen ydinkeskustassa. 4-kerroksinen 14 asuinhuoneistoa käsittävä B-talon rakentaminen aloitetaan heti kun tarvittava määrä varauksia on saatu.

Poukkulanhovin on määrä valmistua noin 10 kk kuluttua aloituksesta.

Viihtyisä taloyhtiö

Kerrostalojen yhteyteen on jo rakennettu autokatokset, joista on mahdollista ostaa autokatospaikkaosake. Poukkulanhovissa on asfaltoidut pihan käyntialueet sekä erillinen leikkipaikka rakentuu sisäpihan suojaan.

Kaikki palvelut, mm. koulut, päiväkodit, kaupat, apteekki, kuntosali ovat aivan kävelyetäisyydellä!

Nykyaikainen talotekniikka varmistaa muun muassa sen, että voit avata alakerran ulko-oven sisäpuhelimen avulla. Poukkulanhovissa on huoneistokohtainen vesikiertoinen lattialämmitys, omat vesi- ja sähkömittarit, sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet sekä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO).

Jokaiselle huoneistolle on lisäksi oma lukollinen varasto ensimmäisessä kerroksessa.

Helppoa asumista

Keittiö ja olohuone muodostavat yhdessä selkeän kokonaisuuden, seurustelukin on helpompaa kun on suora näköyhteys. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät joko sisäpihalle tai Lankilantielle.

Pintamateriaalit pääset valitsemaan joko ammattilaisten valmiiksi suunnittelemasta vaihtoehdosta tai varatessasi huoneiston alkuvaiheessa, voit myös itse valita haluamasi materiaalit. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, erillisuuni sekä keraaminen liesitaso.

Ota yhteyttä

Kuvia kohteesta

Huoneistot

103,5 m2

3H+KT+S

Hinnat alk.

276 800 €

46 m2

1H+TUPAK+S

Hinnat alk.

128 570 €

55 m2

2H+KT+S

Hinnat alk.

154 950 €

62 m2

3H+KT+S

Hinnat alk.

168 020 €

110 m2

3H+KT+S

Hinnat alk.

295 700 €

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä