Ennakkomarkkinoinnissa

Kalajoen Poukkulanhovi

Kalajoen ydinkeskustaan ennakkomarkkinoinnissa tyylikäs ja moderni kerrostalo. As Oy Kalajoen Poukkulanhovissa on saunallisia kaksioita ja kolmioita. Kysy lisää myös hulppeista reilun sadan neliön kattohuoneistoista, jotka on mahdollista saada ylimpään kerrokseen!

Tietoa kohteesta

Kalajoen Poukkulanhovi

Tyylikäs ja moderni 14:sta asunnon kerrostalokohde aivan Kalajoen ydinkeskustassa. Poukkulanhovissa on valittavana saunallisia kaksioita ja kolmioita, mutta tarjolla on myös hulppeita reilun sadan neliön kattohuoneistoja!

Kaukolämmöllinen taloyhtiö rakentuu omalle tontilleen jo olemassaolevan As Oy Poukkulanpihan viereen. Huoneistot sopivat todella hyvin myös sijoituskohteiksi.

Poukkulanhovin on määrä valmistua noin 10 kk kuluttua aloituksesta.

Viihtyisä taloyhtiö

Poukkulanhovissa on asfaltoidut pihan käyntialueet sekä erillinen leikkipaikka rakentuu sisäpihan suojaan. Asukkaan on mahdollista ostaa myös autokatospaikkaosake.

Kaikki Kalajoen palvelut ovat aivan kävelyetäisyydellä!

Nykyaikainen talotekniikka varmistaa muun muassa sen, että voit avata alakerran ulko-oven sisäpuhelimen avulla omasta asunnostasi. Poukkulanhovin asunnoissa on huoneistokohtainen vesikiertoinen lattialämmitys, omat vesi- ja sähkömittarit, sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet sekä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO).

Jokaiselle huoneistolle on lisäksi oma lukollinen varasto kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa.

Helppoa asumista

Keittiö ja olohuone muodostavat yhdessä selkeän kokonaisuuden, seurustelukin on helpompaa kun on suora näköyhteys. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät joko sisäpihalle, Lankilantielle tai Kalajoen suuntaan.

Pintamateriaalit pääset valitsemaan joko ammattilaisten valmiiksi suunnittelemasta vaihtoehdosta tai varatessasi huoneiston alkuvaiheessa, voit myös itse valita haluamasi materiaalit. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, erillisuuni sekä keraaminen liesitaso. Mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä enemmän pääset vaikuttamaan uuteen kotiisi!

Koti perheelle lähellä kouluja sekä palveluita tai helppoa asumista eläkepäiville!

Ota yhteyttä

Kuvia kohteesta

Huoneistot

103,5 m2

3H+KT+S

Hinnat alk.

276 800 €

46 m2

1H+TUPAK+S

Hinnat alk.

128 570 €

55 m2

2H+KT+S

Hinnat alk.

154 950 €

62 m2

3H+KT+S

Hinnat alk.

168 020 €

110 m2

3H+KT+S

Hinnat alk.

295 700 €

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä