Ennakkomarkkinoinnissa

Vihannin Kirkkopelto

Vihannin keskustaan Kirkkojärven läheisyyteen on Saaranpolulle ennakkomarkkinoinnissa kaksi maalämmöllä varustettua rivitalokohdetta. A-talossa on neljä saunallista kaksiota (48-57m²) ja B-talossa neljä saunallista kaksiota (48-57m²) sekä yksi saunallinen kolmio (67m²).

Tietoa kohteesta

Vihannin Kirkkopelto

Vihannin keskustaan Saaranpolulle on ennakkomarkkinoinnissa kaksi maalämmöllä varustettua rivitalokohdetta. A-talossa on neljä saunallista kaksiota (48-57m²) ja B-talossa neljä saunallista kaksiota (48-57m²) sekä yksi saunallinen kolmio (67m²).


Yhtenäisen keittiö-olohuone tilan kautta pääsee takaterassille. Rivitaloissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä lattialämmitys kaikkialla. Jokaiselle asunnolle on oma varastonsa asunnon sisäänkäynnin yhteydessä.

Viihdy Vihannissa

Vihannissa palvelut mm. kaupat, päiväkodit, koulut, pankki ja rautatieasema ovat aivan kävelyetäisyydellä As Oy Kirkkopellon asunnoilta. Lisäksi lähistöltä löytyy Kirkkojärven uimaranta sekä esimerkiksi kirjasto.

Rivitalojen pihapiiriin rakennetaan lapsille leikkialue sekä autokatos, jossa jokaiselle asunnolle on oma autokatospaikkansa. Rivitaloyhtiö muodostaa suojaisan sisäpihan asukkaille.

Mitä aikaisemmin teet varauksen asunnosta, pääset vaikuttamaan aina vain enemmän omaa kotiasi koskeviin päätöksiin esim. pintamateriaalit ja kodinkoneet. Kuuntelemma aina tulevan asukkaan toiveita ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme niitä toteuttamaan!

As Oy Vihannin Kirkkopellon rakentaminen aloitetaan kun tarvittava määrä varauksia on saatu. On myös mahdollista, että talot rakennetaan eriaikaan, jotta uusien kotien rakentaminen saadaan alkuun.

Vihannista on matkaa Raaheen 35km ja Oulaisiin 30km.

Lisätietoja,
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@hollari.fi
0400 420 871

Ota yhteyttä

Kuvia kohteesta

Huoneistot

48 m2

2H+KK+S

Hinnat alk.

VH. 111 600 €

57m2

2H+K+S

Hinnat alk.

VH.123 600 €

67m2

Rivitalo

Hinnat alk.

VH. 139 000 €

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä