Asunto Oy Kempeleen Linnanhovi
Hollari

Hyvin rakennettuja koteja

Asunto Oy Kempeleen Linnanhovi

Kempeleen Linnanhovi A ja B ennakkomarkkinoinnissa

Kempeleen Linnakankaalle palveluiden ja luonnon välittömään läheisyyteen rakennetaan viihtyisiä maalämmöllä varustettuja pienkerrostaloasuntoja. Asuntojen neliömäärät vaihtelevat 25,5m2–96,5m2.

Asunto Oy Kempeleen Linnanhovi sijoittuu elinvoimaiselle ja kasvavalle Kempeleen Linnakankaan alueelle. Keskeinen sijainti ulkoilureittien, koulun, päiväkodin ja arjen palveluiden vieressä takaa rauhallisen ja viihtyisän paikan asua.

Alueelta on säännöllinen ja kattava paikallisliikenneyhteys Oulun keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Autolla hurautat viidessä minuutissa moottoritielle.

• Talo A on kolmikerroksinen, 16 asuntoa.
• Talo B on kaksikerroksinen, 10 asuntoa.

Kuin itselle tehty koti

Ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn ja talvisin myös hiihtoon läheisen ulkoilureitistön ansiosta. Tekonurmikenttä, palloiluhalli sekä urheilukeskus Zemppi ja uimahalli Zimmari tarjoavat mainiot puitteet monipuolisille liikuntaharrastuksille sisätiloissa.

Linnanhovin kodeissa viihtyvät laatutietoisemmatkin asukkaat. Tulevia asukkaita on huomioitu suunnittelussa – yksityiskohdat on mietitty huolella ja kalustevaihtoehtojen värimaailmat ovat harmonisia. Piha-alueet on suunniteltu viihtyisiksi asukkaita palvelevaksi puistomaiseksi kokonaisuudeksi, josta löytyy avara oleskelu- ja leikkialue.

Rakennamme kuin itsellemme, minkä vuoksi olemmekin halunneet kiinnittää erityistä huomiota asumismukavuuteen. Asunnon viihtyisyyteen ei vaikuta ainoastaan pinnat ja laadukkaat Topi-Keittiöiden kalusteet, vaan myös rakenteet ja toiminnalliset ratkaisut. Esimerkiksi asuinhuoneistojen väliseinien ääni- ja paloeristyksiin on kiinnitetty erityistä huomioita.

Taloissa on maalämpö, aurinkosähköpaneelit ja A-energialuokkaluokitus!

Kohteessa on ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö sekä vesikiertoinen lattialämmitys. A-talon katolle asennetaan lisäksi aurinkosähköpaneelit (10kW), joiden tuottama sähköenergia käytetään taloyhtiön energiantarpeisiin.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi maalämpöpumppujen pyörittämiseen tarvittava energia, hissin käyttösähkö sekä käytävätilojen ilmastointi. Samalla energialla voidaan myös ladata sähköautot neljällä pikalatauspaikalla ja pitää taloyhtiön ulkoportaat talvella sulana.

Asunnoissa on myös huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla(LTO). Lämmön talteenottolaite on koneellinen ilmanvaihtoyksikkö, jossa poistuvalla ilmalla lämmitetään sisään otettavaa kylmää ilmaa. Jokainen asukas pystyy säätämään oman asuntonsa ilmanvaihdon tehoa omien mieltymystensä mukaan. Tarpeen mukaisella ilmanvaihdolla voidaan myös säästää huomattavia määriä lämmitysenergiaa.

Urheilu- ja ulkoilupaikat lähellä

Kempeleen Linnanhovissa leikki- ja ulkoilupaikkoja ei tarvitse etsiä kaukaa. Kotiovelta, muutaman minuutin kävelymatkan päästä, löydät vaihtelevat lenkkimaastot, lasten leikkipaikat ja arjen palvelut.

Palvelut naapurissa

• Ruokakauppa 50 m
• Koulu 150 m
• Päiväkoti 200 m
• Palloiluhalli 1 km
• Tekonurmikenttä 1 km
• Linnakangastalo 200 m
• Zeppelin 1-2 km
• Zimmari (uimahalli) 1-2 km
• Zemppi (urheilukeskus) 1-2 km
• Oulu 10 km
• Bussipysäkki 50 m
• E4-moottoritieyhteys 5 min
• Ulkoilu- ja liikuntareitistö 500 m

Rakentaminen alkaa keväällä 2021

Piha-alueet on suunniteltu viihtyisiksi asukkaita palvelevaksi puistomaiseksi kokonaisuudeksi, josta löytyy avara oleskelu- ja leikkialue sekä sähköistetyt autokatos- ja autopaikat. Sähköautot on myös huomioitu neljällä pikalatauspaikalla.

Tuleva korttelialue muodostuu neljästä tasokkaasta hissillisestä pienkerrostalosta, joita yhdeltä sivulta ympäröi 7 modernia paritaloa. Alue muodostaa vehreän puistomaisen kokonaisuuden viihtyisälle Linnakankaan alueelle.

Lasitettu parveke tuo lisätilaa, jolloin alkukeväästä pitkälle syksyyn voi nauttia vehreästä maisemasta vieläkin kauemmin. Kolmessa asunnossa on avaruutta lisäämässä ranskalainen parveke. Pesuhuoneessa on sähköinen lattialämmitys, jotta jokainen asukas voi säätää lämpötilan itselleen mieluisaksi.

Linnanhovi A ja B:n kerrostalojen arvioitu rakentamisen alka-misajankohta sijoittuu keväälle 2021 ja valmistumisajankohta on noin 15 kuukautta rakentamisen aloittamisesta.

Tutustu ja varaa oma uusi viihtyisä kotisi
ensimmäisten joukossa!

Rakennushollari Oy
Ismo Savela
040 590 4853
ismo.savela@hollari.fi

Huoneistoluettelo

Asuntomäärä Talo A 16kpl ja Talo B 10kpl
Huoneistot 25,5m2–96,5m2

Asuntoyhtiö ja tontti

Yhtiössä on 1 kaksi- ja 1 kolmikerroksinen hissillä varustettu yksiportainen asuinkerrostalo, yhteensä 26 huoneistoa omalla tontilla.

Autopaikat

20 autokatospaikkaa sekä 19 P-paikkaa. Autopaikat ovat sähköpistokkeellisia ja niiden osakkeet myydään erikseen. Piha-autopaikka 3800 €/kpl, autokatos 5 800 €.

Arkkitehtisuunnittelu

Kerrostalot on suunnitellut hyvän maineen omaava arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta.

TALO A
1 krs
A1
2H+KT+S
Kerros
Tunnus
Huoneluku
m2-määrä
52,5
A2
2H+KT
47,5
A3
2H+KT
45,0
A4
2H+KT+S
50,0
A5
2H+KT
45,0
A6
3H+KT+S
63,0
A7
1H+KT+ALKOVI
25,5
A8
2H+KT+S
42,5
A9
2H+KT+S
52,5
A10
2H+KT+S
47,5
A11
1H+KT+ALKOVI
29,5
3 krs
A12
2H+KT
45,0
A13
4H+KT+S
89,0
A14
4H+KT+S
96,5
A15
2H+KT+S
47,5
A16
1H+KT+ALKOVI
29,5
2 krs
TALO B
1 krs
B1
3H+KT+S
Kerros
Tunnus
Huoneluku
m2-määrä
63,0
B2
2H+KT
45,0
B3
2H+KT+S
47,5
B4
2H+KT+S
52,5
B5
1H+KT+ALKOVI
27,0
B6
2H+KT+S
47,5
B7
2H+KT+S
52,5
B8
3H+KT+S
59,5
B9
3H+KT+S
63,0
B10
2H+KT
45,0
2 krs
Lataa esite PDF

Asiakkaidemme kertomaa

”Hollarin kanssa yhteistyö sujui moitteettomasti. Askarruttaviin kysymyksiin sai aina selkeän vastauksen ja aina sai helposti yhteyden oikeaan henkilöön. Mielestämme muutostöiden tilaus oli erittäin helppoa ja vaivatonta. Kaikki toiveemme otettiin hyvin huomioon.

Tämä asunto tuntui heti sisään astuessa kodilta. Rakentamisen laadussa ei ole moitittavaa, sillä pienetkin virheet korjattiin välittömästi.

Rauhallinen sijainti, pieni taloyhtiö ja palvelut lähellä. Olemme viihtyneet erittäin hyvin.”

Veera ja Janne
Kempeleen Käpälälaudan asukkaat

Kiinnostuitko?
Varaa itsellesi huoneisto nyt!

Ota yhteyttä