Hollari on pitkän kokemuksen omaava rakennusliike Kalajoelta

Jo reilun 40 toimintavuoden ajan olemme palvelleet Kalajokilaakson ja sen ympäristön kuntia ja kaupunkeja sekä yhteisöjä että yksityisiä asiakkaita.

Kalajoen kaupunki palkitsi Hollarin Vuoden yrityksenä vuonna 2020. Kaupunki antoi tunnustusta erityisesti laadukkaasta työstä, jatkuvasta toiminnan kehittämisestä ja paikallisen osaamisen hyödyntämisestä. 

Tärkeintä on laatu

Meille laatu on yksi liiketoiminnan perustekijöistä. Koemme, että kouluttautumalla voimme vastata nykypäivän rakentamisen erilaisiin vaatimuksiin.

Osaava työnjohtomme ja rakennustyömiehemme takaavat omalla työpanoksellaan sovitussa aikataulussa pysymisen ja laadukkaan työnjäljen.

Saumattomalla yhteistyöllä eri yhteistyökumppaneiden kanssa saamme aikaan tasokkaan lopputuloksen.

Vastuullista yhteistyötä

Lukuisat toimeksiannot ovat vahvistaneet asemaamme toimia luotettavana ja laadukkaana yhteistyökumppanina toiminta-alueellamme.
Esimerkiksi palvelu- ja vanhainkoteja olemme saaneet olla rakentamassa ja saneeraamassa useita kymmeniä.

Tämän päivän rakentajalta vaaditaankin paljon ammattitaitoa, kokemusta ja tuotetuntemusta. Olemmekin onnistuneet löytämään uusia ratkaisuja ja laitetoimittajia asiakkaiden tarpeisiin. Haluammekin olla jakamassa tätä osaamista tulevaisuudessakin uusien kohteiden toteuttajana!

Sertifikaatit

Rakennusliikkeellemme on myönnetty tunnustuksia sekä sertifikaatteja, jotka todistavat rehellisen ja laadukkaan työmme.

RALA-pätevyys

RALA-pätevyys

RALA-pätevyys kertoo, että tekninen osaamisemme ja resurssimme on todennettu. Arvio perustuu referenssikohteisiin sekä henkilö- ja kalustoresursseihin. Näin osoitamme soveltuvuutemme rakennushankkeiden toteuttamiseen. RALA-pätevyystodistus liitteineen korvaa esimerkiksi hankintailmoitusten edellyttämät selvitykset lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta ja toimialapätevyydestä. Tilaajavastuulain edellyttämät rekisteröitymis- ja ilmoitusvaatimukset täyttyvät. Vastuuvakuutuksista sekä vero- ja eläkemaksuista on huolehdittu.Tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Luotettava Kumppani

Luotettava Kumppani

Luotettava kumppani on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuulain edellyttämien tietojen rekisteri. Sen avulla hoidamme tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kerralla kuntoon. Näyttämällä omat tietomme, osoitamme toimivamme rehellisesti.

Suomen Vahvimmat

Suomen Vahvimmat

Suomen Vahvimmat-sertifikaattimme on näkyvä todiste yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti kertoo Hollarin asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksemme kanssa on kestävällä pohjalla.

Bisnode AA

Bisnode AA

Meille on myönnetty pohjoismaisen luottoluokittajan Bisnode Oy:n rating-mallin kategorian AA-luottoluokitus. Myönnetty luokitus kertoo, että Rakennushollari Oy on luotettava ja vastuullinen kotimainen yritys. Rating-luokitus on seitsenportainen ja se arvioi yrityksen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista.